• Nieuwsbrief
    Wilt u op de hoogte blijven van de laatste
    ontwikkelingen binnen PDJ Vastgoed B.V. en
    de vastgoedbranche? Meld u dan nu aan voor
    onze nieuwsbrief.
+31 (0)30 785 07 54
info@pdjvastgoed.nl

Vastgoed beheer app en de oplever app op de dag van het vastgoedbeheer

De Vastgoedbeheer App en de Oplever App vertegenwoordigd op de ”vastgoedbeheerdag!”

Vastgoed beheren wordt steeds moeilijker. Nieuwe technieken, nieuwe regelgeving en andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat ook het beheer in beweging blijft. Op 4 november kwamen een aantal ervaren vastgoedbeheerders hun verhaal doen tijdens de vastgoedbeheerdag in het World Trace Center (WTC) te Amsterdam. Diverse informatieve themasessies, expertmeetings, lezingen en productpresentaties waren onderdeel van het programma.

De behoefte aan standaardisering in de markt werd gedurende de dag van het vastgoedbeheer nadrukkelijk benadrukt. Het digitaliseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen was hét onderwerp van het gesprek gedurende de interessante themasessies in het ochtendprogramma. Gedurende het middag-/hoofdprogramma deelden diverse kundige sprekers hun ervaringen en kennis over op welke wijze vastgoedbeheer zo efficiënt en effectief mogelijk uitgevoerd kan worden.

Ook PDJ Vastgoed was namens de Vastgoed Beheer App en de Oplever App aanwezig op het vastgoedbeheerplein waar vele aanwezigen de presentatietafel hebben bezocht. Diverse interessante gesprekken over functionaliteiten en toepassingen van de applicaties werden met partijen uit verschillende branches gevoerd. Daarbij werd ook duidelijk dat niet alleen vastgoedbeheerders zoekende zijn naar de juiste middelen om processen effectief en kostenbesparend in te richten, ook uitvoerende-/onderhoudspartijen waren aanwezig om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt te aanschouwen.

Is uw organisatie ook zoekende naar de juiste middelen om uw vastgoedbeheer te optimaliseren? Zie dan de Vastgoed beheer App en de Oplever App en ervaar hoe onze applicaties ook voor u een efficiënte en effectieve oplossing kunnen zijn!