• Nieuwsbrief
    Wilt u op de hoogte blijven van de laatste
    ontwikkelingen binnen PDJ Vastgoed B.V. en
    de vastgoedbranche? Meld u dan nu aan voor
    onze nieuwsbrief.
+31 (0)30 785 07 54
info@pdjvastgoed.nl

ImmoverwaltungsApp en AbnahmeprotokollApp

Vastgoed Apps nu ook verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland!

Sinds medio 2013/2014 zijn de Vastgoed Beheer App en Oplever App verkrijgbaar in de Nederlandse App-stores. Door een ongekend succes en behoeften vanuit de markt heeft initiatiefnemer en bedenker, Paul de Jonge, besloten om ook de markten buiten de Nederlandse grenzen te veroveren. Zodoende zijn beide Apps per 1 november 2014 nu ook geïntroduceerd in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland onder de naam: Die ImmoverwaltungsApp en Die AbnahmeprotokollApp.

Uit onderzoek bij Duitse collega’s uit de vastgoedbranche is gebleken dat ook hier voldoende behoeften zijn om de vastgoedprocessen te vereenvoudigen en optimaliseren aan de hand van standaardisering en applicaties.

De Vastgoed Apps zijn zowel via de App-store alsook Google Play verkrijgbaar. Daarnaast zijn de applicaties ook in deze landen volledig Custom Made te realiseren. ”De diversiteit van onze Apps maakt het bereik naar klanten groter, waardoor we op geheel eigen wijze vele markten kunnen bedienen”, aldus Paul de Jonge.

Om marktconform in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te handelen en opereren heeft PDJ Vastgoed B.V. zich ook aangesloten bij de Deutsch-Niederländische Handelskammer, de DNHK.