• Nieuwsbrief
    Wilt u op de hoogte blijven van de laatste
    ontwikkelingen binnen PDJ Vastgoed B.V. en
    de vastgoedbranche? Meld u dan nu aan voor
    onze nieuwsbrief.
+31 (0)30 785 07 54
info@pdjvastgoed.nl

Landelijk opererende vastgoedpartijen nemen custom made vastgoed apps in gebruik!

Jaaroverzicht Apps: Landelijke vastgoedpartijen nemen custom made apps in gebruik!

In een steeds veranderende markt waarin technologieën zich sterk ontwikkelen,  hebben de vastgoed apps de groei van het voorgaande jaar kunnen voortzetten in 2015. Vele nieuwe ontwikkelingen in de ICT wereld hebben ervoor gezorgd dat de functionaliteiten van de custom made Vastgoed beheer Apps en de Oplever Apps diverser zijn dan ooit.

In navolging op het succesvolle jaar 2014, waarin meerdere custom made applicaties werden toegepast in verschillende type bedrijfsvoeringen en branches, hebben een aantal landelijk opererende vastgoedpartijen één of meerdere custom made apps in gebruik genomen.

Onder andere partijen als Merin, Rots-Vast en Lisman en Lisman B.V. namen één of meerdere custom made applicaties in gebruik waarmee de processen van opleveringen en het vastgoedbeheer gedigitaliseerd kunnen worden. Naast meerdere ontwikkelingen t.b.v. partijen in de vastgoed branche werd er ook dit jaar een tool ontwikkeld voor een heel ander type branche. Zo werd een custom made Vastgoed Beheer App ontwikkeld t.b.v. een landelijk opererende tolken- en vertalers coöperatie waarmee uitgevoerde tolkdiensten verwerkt kunnen worden.  Praktische, simpele maar effectieve manieren om de functionaliteiten van de apps toe te passen in verschillende branches.

De basis-varianten van de Vastgoed Beheer App en de Oplever App, welke te downloaden zijn in de Appstore en Google Play, kunnen tegenwoordig met vele nieuwe functionaliteiten uitgebreid worden bij de ontwikkeling van een custom made applicatie. Zo kunnen de apps bijvoorbeeld ontwikkeld worden in de vorm van een web-variant (middels een desktop / PC te gebruiken) en kunnen er hele backend systemen ontwikkeld worden (online web-omgeving waarin rapportages geordend en opgeslagen worden). Middels deze functionaliteiten worden de mogelijkheden van een custom made applicatie steeds groter waardoor bijna elk type bedrijfsvoering geïmplementeerd kan worden in een app.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een custom made Vastgoed Beheer App of Oplever App? Ga dan naar www.opleverapp.nl en www.vastgoedbeheerapp.nl en ontdek wat er mogelijk is!